diumenge, 19 d’abril del 2009

CARNESTOLTES 2009

QUARTNESTOLTES és sinònim d’alegria, gatzara, música estrident,gresca, borrombori, xerinola… mentre els que participen a la desfiladade tots els grups de comparses exhibeixen les seves disfresses pels carrers del poble. Aquest any, s’ha superat també el rècord de participació amb un total de deu comparses : cinc eren de Quart i cinc de localitats pròximes com Aiguaviva, Caldes de Malavella, Campllong i Llagostera.
La més nombrosa era la de “Baldufa Circus”, que aplegava tota la mainada de la guarderia infantil local La baldufa amb els seus pares i mares;a més la seva carrossa va ser distingida amb el segon premi. La segona millor comparsa va ser la de “Mamma Mia” i es va concedir una cessit o tercer premi a la comparsa “Mosquits tigre” . El premi individuala la millor disfresa d’adult, va ser atorgat al “Travestit” i l’infantil a“Pipi calzas largas”. El premi a la millor carossa va ser per a la del grup“Dit i fet” de Llagostera, que era molt original.
Un cop acabada la “rua”, unes 220 persones van asistir al sopar que es celebrà al local social, i el conjunt “Latino” va cloure la festa amb unasesió de ball de carnaval, i tothom va gaudir-ne molt.